Puma CARINA 2.0 38584902 bílý

Seřadit:

Nejlevnější nabídky (7)

Skladem • Více variant79 Kč94 % • 802 recenzíDalší informace
Skladem • Více variantDárek79 Kč94 % • 49 recenzíDalší informace
Skladem • Více variantDoplňkové služby59 Kč92 % • 10 979 recenzíShop roku '23 - FinalistaUdržitelný e-shopDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč99 % • 27 140 recenzíShop roku '23 - VítězUdržitelný e-shopDalší informace
Do obchodu

bílá
Svrchní materiál
umělá kůže

Popis produktu

Dámské bílé boty Carina 2.0. Tyto klasické dámské tenisky vychází z designu z 80. let. Carina, která zůstává věrná svému milovanému vzhledu a dojmu, vkročí do nové sezóny s trochou osvěžení: širší linie na patě a perforace na nártu přinášejí nový styl. A co víc, naše vložka SOFTFOAM+ poskytuje měkké odpružení a pohodlí po celý den.

• Recyklovaný obsah: Vyrobeno z nejméně 20 % recyklovaného materiálu jako krok k lepší budoucnosti
  • SOFTFOAM+: Pohodlná vložka navržená tak, aby poskytovala měkké odpružení díky extra silnému podpatku
  • Kožený svršek
  • Gumová mezipodešev a podešev
  • Širší svislé čáry na patě
  • Logo PUMA na jazyku a na stranách
  • Logo PUMA Cat na patě

Materiál: guma a kůže

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt