Jordan 1 Mid Split black white

Parametry produktu

Barva
černá

Popis produktu

Objevte svůj styl s naším novým produktem - Jordan 1 Mid Split Black White. Tento model je ideální pro každodenní nošení, ale také pro sportovní aktivity. S jeho černobílým designem a kvalitními materiály se stane nepostradatelnou součástí vaší šatny.

Nemáme tvoji velikost skladem? Nezoufej! Stačí nám dát vědět přes Instagram nebo nás kontaktovat e-mailem na [email protected] a my se pokusíme vyhovět tvým požadavkům.

Tenisky jsou zcela nové a nenošené, dodávané v originální krabici. Jsou vyrobeny z kvalitní kůže a gumy, což zaručuje jejich dlouhou životnost a pohodlí při nošení.

Vlastnosti produktu:

• SKU: DR0501-101
  • Rok vydání: 2022
  • Materiál: Kůže/Guma

Jordan 1 Mid Split Black White je skvělý doplněk pro každého milovníka módy nebo sportu. S tímto modelem budete vypadat stylově a cítit se pohodlně kdekoliv jste. Neváhejte a objednejte si ještě dnes!

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.